2% poate insemna o viata

                                942943_569203636436451_1325207199_n

       In Romania, in fiecare zi un nou-nascut devine inger. Cauza acestui lucru este, de cele mai multe ori, sistemul medical neputincios din Romania.

      Mortalitatea infantilă este un capitol sumbru  : ţara noastră se menţine pe primul loc în clasamentul nefericit al mortalității infantile la nivelul întregii Uniuni Europene, cu o rată de 8,5 la 1.000 de nou născuţi vii, faţă de media europeană de 3,9 la mie. Cifra este cu atât mai revoltătoare cu cât, potrivit estimărilor Salvați Copiii, o treime din aceste decese ar putea fi prevenite prin dezvoltarea de programe de suport pentru mame şi copii şi echiparea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

     Salvaţi Copiii România desfăşoară, până astazi, 24 mai 2015, campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit  pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România. Până în prezent, în cadrul campaniei pentru reducerea mortalităţii infantile, derulată începând cu octombrie 2012, Salvați Copiii a dotat 54 de maternități din 33 de județe cu echipamente medicale performante în valoare de 4.800.000 lei.

Maternitati-Salvati-Copiii

    Oamenii au nevoie de oameni. Alege sa directionezi 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania si un copil va putea sa traiasca. Fiecare merita o sansa la viata. Maine ar putea fi nou-nascutul tau. Alege sa ajuti! Indiferenta poate ucide.

Puteti face acest lucru, urmand pasii urmatori:

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2014 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).
 
Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).
 
Precizări:
 
1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe  http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006.

salvati copiii

Nu ezita! Un copil are nevoie de tine! Redirectioneaza 2% si ofera o sansa la viata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s